Jdi na obsah Jdi na menu

Zimní zájezdy - aktuálně

Paganela - Andalo

ZIMNÍ TÝDENNÍ ZÁJEZD   10. -17.2. 2023

Doprava

vlastní doprava/autobusová

Pohodlná cesta z České republiky a pouze 20 kilometrová jízda po horských silnicích po sjezdu z Brennerské dálnice zvýhodňuje středisko oproti italským konkurentům. Trasa z Prahy přes Mnichov a Brenner měří 722 kilometrů a trvá asi 7 hodin. Z Brna přes Salzburg, Innsbruck a Brenner ujedete 785 kilometrů a za volantem strávíte asi 7 a půl hodiny. Středisko má  skibusovou linku Cavedago - Fai della Paganella - Andalo – Molveno, která sváží lyžaře k dolní stanici lanovky. 

Cena

Se ski pasem Paganella ochutnáte 50 kilometrů sjezdovek proplétajících se nad údolím Etschtal. Šestidenní ski pas v hlavní sezóně stojí 195 € pro dospělé, 98 € pro děti do 8 let, 137 € pro juniory do 16 let a 176 € pro seniory nad 65 let. Děti do 8 let v doprovodu jednoho z rodičů mají ski pas zdarma. Skupinová sleva - nad 20 osob sleva přímo na pokladnách. Rozšířený ski pas Combi zahrnuje jeden den v areálech oblasti Super Skirama, avšak všech 8 středisek Val di Sole leží minimálně hodinu jízdy autem od Paganelly.

Ubytování

Negresco Hotel Andalo je příjemný, rodinný hotel. Nachází se blízko skiareálu a centra města. V okolí pak najdete restaurace, bary a kavárny.

Vybavení:

recepce, bar, místnost s TV, wellness zóna (sauna, bio sauna, hydromasážní vana pro 6 os.) - nutná rezervace, vstup 8 Euro/os, wi-fi ve společných prostorech zdarma, parkoviště (omezená kapacita).

Ubytování - pokoje:

standardně vybavené 2- lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, fén, TV, telefon, trezor. Některé pokoje mají balkon (nelze garantovat)

Stravování:

polopenze (snídaně formou bufetu, servírovaná večeře - menu o 3 chodech)

 

Program mimo sjezdovky

AcquaIN připravuje vodní hrátky pro nejmenší i odpočinkové aktivity pro dospělé. V novém Winter Parku v Andalu vyzkoušíte snowtubing a sáňkařskou dráhu. Romantické procházky podél jezera a starobylými uličkami vesniček v údolí přinesou nezapomenutelné momenty a zábavu s přáteli si užijete v barech a restauracích s vynikající kuchyní. Velkolepý pohled do okolí se vám otevře z rozhledny na vrcholu Paganelly, ať už sem dorazíte po značené pěší trase nebo pohodlnou lanovkou. Hladina adrenalinu v krvi stoupá při projížďce na sněžném skútru a při paraglidingu. Indoor sportům kraluje squash, tenis, lezecká stěna, kulečník a plavání. Dětské atrakce naleznete v centru Bimbolandia.

 

 

 

 

PRO VÍCE INFORMACÍ VOLEJTE na tel. číslo ´+420 602 408 123